dinsdag 29 november 2011

Even voorstellen

Hallo allemaal,
Ik ben Tietsje Wolfard, ( beter bekend als Tiets) alweer bijna 24 jaar gelukkig getrouwd met Karel en samen hebben we 2 kinderen. Onze dochter is de oudste met haar 22 jaar, en Robin onze zoon is 20.
Ik ben geboren en getogen in Friesland maar door de Marine, kwam ik hier in Den helder te wonen.

Ik maak ongeveer nu 14 jaar kaarten, begonnen met 3 D knippen met allerlei technieken erbij. Mijn voorkeur ging toen uit naar de technieken van Nellie Snellen. Ik heb ook een aantal jaren voor haar gewerkt, maar toen ik het scrappen ontdekte ging ik helemaal overstag.

Toen Carla 6 jaar geleden haar winkel begon, raakte ik in de ban van het scrappen en dat is inmiddels mijn grootste passie op hobby gebied. Er is altijd wel een uitdaging in te vinden en alleen al, al die mooie papiertjes is een verslaving op zich! En natuurlijk Tim holtz... al die stanzen is een must have! Het is dan ook wel heel handig dat ik maar 3 minuten hoef te fietsen en ik ben in de winkel!! Ook al kom ik er bijna dagelijks elke keer weer zie ik dingen die ik de dag ervoor nooit gezien heb!! Ik stort me voornamelijk op scrapkaarten en kleine projectjes en mag dan ook al zolang de cardkit er is bij Simpel-Scrappen, de voorbeelden hiervoor maken.
Cute stempels hebben mijn voorkeur en zonder cute is het een echte uitdaging voor me er toch iets van te maken. Vandaar dat ik het ook op dit blog mag proberen en ik zal zeker mijn best doen , leuke dingen te laten zien.
Verder zit ik ook in het DT van Sugar Nellie. Ribbon Girl en werk ik nog voor het Hobby Journaal.
Ik vind het een eer dat ik zo nu en dan ook hier wat van mijn kunsten mag laten zien.
Groetjes Tiets xx

Hieronder een paar kreaties die ik afgelopen tijd voor Simpel-Scrappen heb mogen maken.


3 opmerkingen:

Ann Marie zei

leuk Tiets om ook hier werk van je te kunnen bewonderen

Romy zei

Welkom bij het team:) Wat een prachtige creaties heb je gemaakt! Ik ben nu al benieuwd wat je nog meer voor de winkel zal gaan maken:)

karin zei

ze zijn prachtig Tiets.

groetjes Karin