vrijdag 31 augustus 2012

JOURNEY

 


 Een lay-out gemaakt met de laatste travel lijn van kaisercraft/check in. Wat mij betreft 1 van de leukste complete travel lijn van dit moment. 
Deze keer heb ik van een aantal foto's 1 grote panorama foto gemaakt.Deze leuke optie kom je steeds vaker tegen in een foto programma en bij een hoop mobiele telefoons zit deze optie er al standaard op.
Ik heb de foto in Adobe Photoshop gemaakt en het enige waar je dan tijdens het maken van de foto op moet letten, is dat deze allemaal op dezelfde hoogte worden genomen zodat er een vloeiende overgang ontstaat.In het begin is het even oefenen maar je moet het gewoon proberen en dan is het erg leuk.
Nog leuker is dan natuurlijk om van je foto een leuke lay-out te maken en met de lijn van Kaisercraft is dat geen probleem.Het papier zelf is al hartstikke leuk maar al het embellisment is helemaal geweldig.Eigenlijk heb ik van alles een beetje gebruikt en de lay-out opgebouwd uit lagen papier, met daarbij een Border sticker sheet  en losse kaartjes die ook weer gemat zijn op het papier
Als laatste heb ik het transparency sheet in stukken geknipt en eroverheen gelegd.

Geen opmerkingen: