maandag 24 september 2012

Card KitKaarten gemaakt met materiaal uit de cardkit. Het papier is van Bo Bunny en wel de Rejoice Collection. Er zat een blokje van 15 x 15cm in de kit.
Op de bovenste foto heb ik diverse papiertjes gebruikt en de lantaarnpalen gestanst uit het bijgeleverde craft cardstock en een van een stukje bruin cardstock uit mijn eigen voorraad. Maar hier vind je genoeg kleuren om iets naar je eigen smaak uit te zoeken. De stans is van Tim Holtz en wel deze . Het lint zat in het pakketje en het label met de tekst is ook gemaakt met een stans van Tim Holtz mini labelset nr. 657214.
De tekst komt van een stempellap die ik vorig jaar gekocht heb, maar jullie hebben vast wel iets soortgelijks in jullie voorraad. De knoopjes komen uit de kit.
Ik heb de lantaarnpalen versierd met wat glitter. Er bestaan diverse soorten en deze is van Martha Stewart.

De twee kaart is gemaakt met het zelfde papier. De stempel van het hert komt van de zelfde lap als de tekst. Het designpapier is gemat op cardstock uit de kit. Ook het zigzag band komt hier uit. De hulstblaadjes zijn getstanst met een lange Tim Holtz stans, en wel deze . Hier staan niet alleen hulstblaadjes op, maar meer leuke items die je heel goed bij je kerstkaarten kunt gebruiken.
De hulstblaadjes zijn versierd met wat rode strassteentjes. Ook hier zie je weer een minilabel terug.

Geen opmerkingen: