donderdag 21 oktober 2010

Mireille

Nu we Romy voorgesteld hebben omdat ze "nieuw" is .. kwam ik tot de conclusie dat jullie misschien wel geen idee hebben wie al een tijdje voorbeelden maken voor Simpel Scrappen. Daarom gaan we de komende tijd geleidelijk maar iedereen voorstellen.


Ik ben Mireille Divjak. Ik woon met mijn gezin in Den Helder, een beetje op kruipafstand zeg maar van Simpel Scrappen - wat heerlijk is als je lekker aan het scrappen bent en nét even 1 dingetje te kort komt-. Ik heb een dochter Amber van - bijna- 6 en een zoon Noah van 3. Ik werk normaal fulltime in de psychiatrie maar op het moment zit ik wel "even" in de ziektewet. Ik scrap sinds begin 2005, een paar maanden na de geboorte van Amber. Ik kom ook al zo een vijf jaar bij Carla in de winkel en maak voorbeelden voor in de winkel en nu ook voor het blog.
Verder zit ik op het moment in het designteam van Petaloo en Bo Bunny.
Ik ben erg dol op papier, en verder hou ik erg van bloemetjes en vlinders, ponsen en glitters.
Ik kan niet zonder mijn liniaal, snijmesje, prikpen en distresser.

Deze layout is gemaakt met de Olivia Collectie van Bo Bunny. De hartjesborder is gemaakt met deze border punch van Martha Stewart

3 opmerkingen:

Lean zei

Kruip afstand dus je hebt nog net niet je slaapzak daar liggen...hihihi.Maar je werk is super...en nog maar te zwijgen over je foto's.
Doegggg,lean

Romy zei

Wat leuk dat je ook een kort voorstelstukje over jezelf hebt geplaatst. Je creaties zijn supermooi en je bent zelf ook een prachtvrouw: zowel van de binnen- als de buitenkant:)

Jolanda zei

Mooi werk!!lekker zo dichtbij,een droom zeg maar....
Fijne avond!