maandag 18 oktober 2010

Welkom Romy!

Vanaf vandaag komt Romy Veul onze gelederen versterken bij Simpel Scrappen. Een goed moment om Romy aan jullie voor te stellen:


Mijn naam is Romy, 17 jaar oud, en ik ben nu sinds een jaar of drie/vier helemaal verslaafd aan scrapbooken en alles wat daarmee te maken heeft, zo ook scrapshoppen natuurlijk. Ik woon in Uithoorn, samen met mijn ouders, broertjes en onze beestenboel (onze twee gekke katten Paco en Beertje en onze twee schattige cavia's Lotje en Babetje). Naast dat ik graag tijd besteed aan scrappen, badminton ik en ben ik helemaal dol op fotograferen en leuke dingen doen met vrienden of familie. En verder ga ik nog naar school - ik zit nu in mijn examenjaar van VWO - en werk ik in het weekend bij de lokale supermarkt. Scrappen is een moment van even relaxen en genieten voor mij en de perfecte uitlaatklep voor alle hectiek van het dagelijks leven. Eigenlijk scrap ik over van alles en nog wat: mijn nichtjes, ons gezin, de beestenboel, vakanties en uitjes. Ik ben dol op papiertjes en leuke embellishments en ben maar wat graag in de weer met mijn schaar: wat ik uit kan knippen uit papier, zal ik ook uitknippen. Verder houd ik van glittertjes, bling en bloemen en deze gebruik ik dan ook vaak op mijn layouts en kaartjes. Ik vind het een hele grote eer deel uit te mogen maken van het Simpel Scrappen DT. Een geweldige winkel, met een geweldig DT en geweldige producten...ik voel me vereerd daarbij te mogen horen:)

Enjoy is gemaakt met de Sweet Season collectie van Webster's Pages

6 opmerkingen:

gea zei

Wat leuk dat Romy jullie komt versterken !!! Ze maakt prachtige dingen !!! gefeliciteerd Romy !

Romy zei

Wauw, zo gaaf om mezelf en mijn layout op het blog terug te zien. Ik kan het nog steeds niet geloven...dankjulliewel voor deze geweldige kans:)

Lean zei

heeee gaaf leuk om je hier te zien Romy gefeliciteed meid top.
groetjes,lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hartelijk gefeliciteerd, Romy en heel veel succes toegewenst!!!!

Jolanda zei

Lieve Romy,van harte!!!!Zo gaaf voor je dat je dit ga doen!!!!Heb me gelijk aangemeld bij het blog,kan ik je dubbel volgen ;)
Heel veel creativiteit en plezier toegewenst!!!
Groetjes,Jolanda

SCRAP TALK zei

Ben meteen volger geworden.
Romy, ik ben blij voor jou en wens je nogmaals proficiat met je plaats in het design-team!
Je bent gewoon zo goed in scrappen! Een kanjer ;-))
Liefs,
xxx
C.arine.