woensdag 12 januari 2011

In The Wind

Hoewel je misschien niet meteen naar een foto met felblauwe achtergrond zou grijpen als je met een zwart/witte lijn wilt gaan scrappen, kan dit wel degelijk een erg leuk effect geven. De kleuren in de foto komen juist nog beter naar voren, wanneer je de layout qua kleur vrij rustig houdt. Deze foto van mijn vriendin Jolanda is gemaakt op de dijk in Den Helder. Heerlijk ontspannen met de wind in de haren...

De zwart/witte lijn, die ik voor deze layout gebruikt heb, is de Making Memories Reverie 'Noir' serie. Ik vind dit zo'n onwijs mooie lijn. De kleurtjes zijn zo mooi sjiek en de patroontjes heerlijk nostalgisch, terwijl je er toch alle kanten mee op kunt.
Als basis heb ik het ronde die-cut vel uit deze lijn genomen. De layout is afgewerkt met een aantal uitgeknipte bloemen en vlindertjes (afkomstig uit dit vel), kantjes en witte roosjes(deze zijn beiden verkrijgbaar in de winkel), een Prima Rossetti bloem, Prima parelswirls en 'baubles' van Making Memories. Ik heb letterstickers gebruikt van Webster's Pages. Deze waren oorspronkelijk blauw, maar ik heb ze met een zwarte stift zwart gekleurd, waardoor ze beter bij de layout pasten. Daarna heb ik de letters versierd met gloss en dotjes Liquid Pearls. De roosjes heb ik voorzien van een mooi glanslaagje met behulp van Ranger Perfect Pearl Mist.

4 opmerkingen:

Lean zei

mooi hoor Romy vind de bloem vorm ook heel gaaf.

Jolanda zei

super mooi!!!

sonja zei

Geweldig! Ik vind deze lijn ook echt supermooi. Je hebt er echt iets moois van gemaakt.
groetjes Sonja

karin zei

erg leuk,anders als anders.

groetjes karin