maandag 14 maart 2011

Three bugs in a rug - Dawson


De nieuwe lijnen (en in dit geval Dawson ) van Three Bugs in a Rug zijn ook dit seizoen weer super.Met leuke dessins, stickers, die-cut vellen etc. etc. Dus Karin wilde er deze keer wel wat anders van maken dan een lay-out. Het kistje komt bij de Xenos vandaan en is eerst geverfd . Daarna kan je jezelf helemaal uitleven en het kistje indelen naar eigen idee en smaak. De dino figuurtjes in dit kistje zijn uitgeknipt en aan de achterkant verstevigd zodat ze rechtop blijven staan . Dit is ook gedaan met het die-cut kaartje. De rondjes die in het kastje hangen zijn gemaakt van dessinpapier en vervolgens op chipboard gelijmd en met behulp van een visdraadje en een gluedot opgehangen. Het album onderaan het kastje bestaat uit verschillende stroken kraftpapier die als een harmonica aan elkaar zijn gemaakt. Ook dit album kan je weer helemaal naar eigen inzicht indelen en gezellig maken.

TIP: Tijdens het maken van dit kastje is het wel belangrijk om regelmatig het kastje even te sluiten zodat je kan zien of dat het allemaal past en het nog goed dicht kan.Tot slot heeft Karin haar man nog even lief aan gekeken en hij heeft er nog een slotje opgezet en deze vast gemaakt met twee sierbradjes.

6 opmerkingen:

Brenda zei

Wat een schitterend kistje!!Heel gaaf met al die details en ook superleuk papier:)
Groetjes,Brenda

Romy zei

Oh wauw, dit is helemaal schitterend! Wat een werk zal dat zijn geweest. Maar het resultaat is er dan ook naar:)

Claudia zei

Wat een schitterend kastje Ka, hij is echt prachtig! Ik wil hem nog wel graag in het echie bewonderen. Want ben er van overtuigd dat je zoals gewoonlijk in het echt nog meer details ziet. Echt internationle klasse! Groetjes van je gappie

Ann Marie zei

Dit is zo een leuk kastje in het echt zie je zo veel in elk hoekje. Prachtig gewoon

Marielle zei

wow wat een supergaaf kastje zeg, ik vind hem echt schtterend....wat een superleuk idee zeg en daarzul je veel werk aan hebben gehad.

sam zei

wat super leuk gedaan!!