woensdag 9 maart 2011

Winter kaartje

Soms vind ik het leuk om gewoon zomaar een kaartje te maken: niet voor Kerst of voor een verjaardag, maar gewoon 'voor de leuk'. Wie weet dat het ooit nog van pas komt...
Voor deze kaart heb ik de schitterende Midnight Frost lijn van Bo Bunny gebruikt. Zulke mooie diepe kleurtjes, een beetje glitter en elegante sneeuwvlokjes...helemaal leuk dus! Verder ben ik dol op Liquid Pearls: het droogt supersnel en je kunt er wat je maar wilt mee versieren. Ik heb me dan ook flink uitgeleefd met het aanbrengen van witte dotjes over mijn hele kaart... De kleur die ik hier gebruikt heb is 'White Opal'.

4 opmerkingen:

marion zei

wauw wat een geweldig mooi kaartje ! groetjes Marion

Wybrich zei

schitterend, wat een prachtig kaartje!

Jolanda zei

Super mooi kaartje,heel gaaf en dat papier is zo gaaf!!

We gaan gewoon naar Disney geloof ik,ik was bang dat Jade ziek zou worden (Don gaat niet mee)en aangezien de waterpokken 2 weken incubatie tijd hebben...heb ik kans dat ze ze nog krijg..maar we zien het wel.Ik had zelf weer keelontsteking,gelukkig gaat t nu ook wat beter...Ik hoop dat we kunnen we gaan van maandag t/m woensdag 3 dagen en 2 nachten dus,ik zal wel de hele dag rondvaren in smallworld ;)We zitten in hotel New York.Ik ben 2 jaar geleden samen met mijn moeder en Don geweest en ga nu met mijn moeder en Jade.Mijn moeder is Disney freak,die gaat 2 tot 3x in het jaar..hoe ouder hoe gekker he,hahahah...sorry voor het lange verhaal...maarrreee...je weet dat ik je kaartje super vind en je werk altijd he!!

Brenda zei

Weer zo'n prachtige kaart! Heel mooi papier ook:)