maandag 18 april 2011

Poor Little Girl (Teresa Collins)

Ach jee....als 7 maanden oude baby heb je het er soms maar zwaar mee. Stel, je bent vreselijk eenkennig, en wil niemand anders zien dan je ouders of grote zus...komt opeens je nicht naast je zitten... Als je begint te huilen, neemt ze nog een foto ook, en tot overmaat van ramp verschijnt die foto ook nog eens op een scrapbookpagina...hmppf... Ach ja, leuk voor later;) Deze lijn heb ik gemaakt met het geweldige papier van Teresa Collins. Het achtergrondvel komt uit de 'Posh' serie en het overige papier uit de 'Timeless' lijn. De lijnen zijn beiden vooral roze, wit en zwart en passen dus perfect bij elkaar! Ook de transparante klokjes en de die-cuts komen uit de Timeless collectie. Ik heb verder Prima bloemen (onder andere de witte 'The Gatsby' en 'Delightful Day' bloemen), bling van Prima, roosjeslint van Maya Road, kant en Webster's Pages alfabetstickers gebruikt. Bij gebrek aan zwarte letterstickers heb ik deze blauwe stickers met een marker zwart gemaakt. De vlindertjes zijn geponst uit dit gevlokte vel en zijn versierd met dotjes Liquid Pearls.

5 opmerkingen:

Gerry zei

AWwww, Romy, Loving this gorgeous page! Have a great week, sweetie! Hugs ~Gerry~

Brenda zei

Aaaah, wat een schatje op de foto! Je hebt er een prachtige LO mee gemaakt Romy! Later zal ze blij zijn met deze mooie LO ;)

Marian zei

Super mooie LO!....en de foto is ook mooi gemaakt..;)Ik vind hem tóp..
groetjes,Marian

Jolanda zei

die foto is echt geweldig mooi!
Super gedaan!!
Mooie L/O...sorry was even in de ban van de foto!!
:)

Marlieke zei

Supermooi gedaan Romy! Wat een prachtig geheel! En wat ben je toch een vervelende nicht die zomaar opeens een foto maakt van haar 7 maanden jonge en huilende michtje, haha!