zaterdag 9 april 2011

Workshop Mini album

Life is good naar een idee van Carla Trap/Simpel Scrappen

Als ik heel eerlijk ben worden niet al mijn workshop projecten netjes afgemaakten heb ik inmiddels thuis een aardige verzameling niet afgemaakte projecten.Maar deze keer wilde ik het anders. Punt 1 ik vond de nieuwe lijn van 7gypsies helemaal geweldig en punt 2 wilde ik nu eens laten zien wat en hoeveel je nu eigenlijk kunt maken van de workshop pakketten die we krijgen als we bij Carla een workshop volgen. De basis van dit enveloppen boekje is dan ook een idee van Carla maar de meeste weten ook inmiddels dat ik het leuk vind om wat dingen te pikken{lol} om daarna helemaal los te gaan en mijn eigen ding er van te maken met dit als eind resultaat.

Kortom het was wederom een hele leuke/gezellige workshop met zoveel materiaal om er een geweldig album mee te maken.

klik hier voor het complete workshopprogramma

Gebruikte materialen:
o.a.
7 Gypsies lille collectie (incl. 7 gypsies embellishments)
embellishments van Tim Holtz
mini alphabet october afternoon

5 opmerkingen:

Romy zei

Oh wauw zeg, het is helemaal geweldig! Wat een perfecte lijn voor de vakantiefoto's. En de foto's zijn ook adembenemend mooi!

Brenda zei

Dat ziet er schitterend uit!!

jannekevanveen zei

wow super mooi geworden!!gr Janneke

Claudia zei

WAUW! Wat een superleuk albump. Was zeker een leuke workshop zo te zien... Jammer dat ik hem heb moeten missen. Volgende keer beter. Zullen we maar zeggen! Groetjes, Claudia

Ellen zei

Gaaf hoor!!!
Ik ben nog druk bezig met het afmaken van het mini album van afgelopen zondag. Het was een erg indrukwekkende workshop, maar heb veel geleerd en veel inspiratie gekregen.
Groetjes, Ellen