maandag 19 september 2011

True Love

Creatief met mistables van Pink Paislee,ponsen van EK Succes, papier van My Minds Eye en nog veel meer.
My Minds Eye blijft maar fantastisch papier maken en iedere keer denk ik .."ik sla een rondje over". Maar ook deze keer kon ik de  verleiding niet weerstaan,en ben aan de slag gegaan met Lost & Found 2

Deze bloem is gemaakt met de Mistables van Pink Paislee.Het is een soort lint van canvas en ik heb deze met allerlei soorten Perfect pearls mist en gesso bewerkt.De vorm van de bloem is met behulp van een glubber gemaakt.

De  letters zijn  met een beetje inkt aan de randen bruin gemaakt en de randjes geponst met een pons van EK Succes.Het label wat je ziet hoort bij de papierlijn maar ik heb deze doormidden geknipt en de tekst er tussen uit gelaten.

Ook deze keer zit er bij iedere lijn weer prachtig Embellisment bij,van knopen tot labels en leuke kaartjes.De genaaide lijntjes die je op de lay-out ziet terug komen kun je heel gemakkelijk maken met de Sew Easy .Maar ik heb een beetje gesmokkeld en het met rubbons gedaan die ik nog had.

Ook het Chipboard hart is weer bewerkt met Gesso en Inkt en vervolgens met een Pop-up glue-dot goed vastgepakt.

Als neutraal papier heb ik er Kraft tussendoor gebruikt.En nu maar afwachten of dat deze kalverliefde net zo lang zal bestaan als deze Lay-Out.


2 opmerkingen:

Marlieke zei

Ohw wow dit vind ik echt een super mooie layout!

Lean zei

hihii dit is echt leuk voor later..uhh of niet!
In ieder geval een heel gaaf lootje.
groetjes,Lean