zondag 29 april 2012

You and Me frame


Dit vond ik echt een leuk idee..ik kwam het tegen via Pinterest en toen dacht ik gelijk hier ga ik wat mee doen..... alleen dan wel een beetje anders.
De lijst had ik al een tijdje liggen alleen het glas erin was kapot en de kleur was donkerbruin.Dus als eerst heb ik het met gesso en een distress stain{ kleur picket fence} geverfd en vervolgens opgeschuurd met de distressing tool van prima marketing.
   
 


 In het frame heb ik het tulle van Maya Road gemaakt en daarna vlaggetjes geknipt van het ontzettende leuke papier Baby Jane van Cosmo Cricket. Deze vervolgens met miniknijpers vastgemaakt en ze daarna met fotos beplakt. Ook heb ik een aantal vlaggetjes beplakt met het embellisment van Cosmo Cricket Baby Jane




 De cirkels die op sommige vlaggetjes zitten zijn van 7 gypsies.Deze koop je kant en klaar met een leuke scallop rand er al aan en ik heb deze nog een keer gestempeld met Archival inkt Jet black. De mini hartjes die ik heb gebruikt zijn van de Technique Tuesday Tiles  Dit is een hele leuke serie van allerlei vormen en frames die je uitstekend kunt bewerken met glimmermist/verf/inkt etc. etc..


Het leuke van dit idee vond ik dat je het iedere keer kan veranderen.Ik heb er nu een vlaggetjes lijn ingemaakt maar je kan ook alleen met rondjes werken of alleen wat foto's en embellisment ophangen aan de knijpers.Zelfs een heel andere stijl met ander papier en andere foto's is zo gemaakt.Maar voorlopig hang ik hem even zo op.

Groetjes Karin





3 opmerkingen:

Brenda zei

Prachtig!! Ik heb het laatst idd ook gezien in een tijdschrift, vind het zó mooi!! Super!!

Romy zei

Wauw, dat ziet er echt súper uit!

Henny's Hoekje zei

Hoi Karin,
Bijzonder mooi, wat een eyecatcher. Mooie uitvoering.
Lieve groeten uit Lemmer
HennyB:)