woensdag 15 december 2010

I love you - Glitz

Deze layout is gemaakt met de nieuwe Scarlett lijn van Glitz . Ik heb veel verf en inkt gebruikt. De doilies, de spiegeltjes met het haakrandje en het lint zijn verkrijgbaar in de winkel, deze heb ik geel geverfd. De Petaloo bloemen (ook verkrijgbaar in de winkel) zijn al gekleurd. Ik heb erop gestempeld met deze stempels van The House of Three / Pink Paislee.

Het duurt bij mij altijd een tijdje voordat ik de nieuwe "trends" wat in de gaten krijg. Eindelijk ben ik tegen "steam punk" aangelopen en ik vind het zó leuk.
Graphic 45 had natuurlijk al een prachtige lijn met deze naam.. maar dat viel me dus ook pas kort geleden op.. en toen ging ik zoeken in de winkel.. en vond ik zoveel prachtige dingen die er dus al een hele tijd zijn.. vrij bijzonder als je bedenkt dat ik er bijna dagelijks kom.
Maar goed.
Tim Holtz heeft bijvoorbeeld deze prachtige sprocket gears en deze gadget gears maar ik heb gebruik gemaakt van de industrial gears van 7 gypsies en ze gekleurd met inkt van Ranger. Gelukkig is het bijna kerst.. mijn wensenlijstje is weer gevuld.

De parels op deze layout zijn van Zva maar ook Prima heeft prachtige "pearls" . Verder heb ik de stipjes op het papier geaccentueerd met Liquid Pearls. De stickertjes zijn van Glitz en de bling zit er al op. Verder zitten er nog transparanten op - Glitz , Scarlett- en de letterstickers zijn foam Thickers van American Craft

3 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, deze knalt echt van het scherm af...zoveel kleur, zoveel gave details en zulke leuke foto's. Ik ben ook helemaal weg van die gears. Heb ze toevallig ook laatst gekocht:)

cflovesrb zei

Heel gaaf! De kleuren zijn erg prachtig!!!

karin zei

Inderdaad helemaal leuk deze lay-out.
Heel herkenbaar Mireile maar toch net effe anders als anders.