donderdag 4 november 2010

Sonja


Mijn naam is Sonja Hilhorst, 57 jaar en moeder van dochter Marloes (26 jaar), zoon Bas (22 jaar) en oma van twee schatten van kleinkinderen, Faya (4 jaar) en Mees (2 jaar). Inmiddels al 32 jaar heel gelukkig getrouwd en door de Marine hier in den Helder terecht gekomen.

Het is nu zo ongeveer 10 jaar geleden dat ik serieus begon met het maken van kaarten.

Ik werd toen gevraagd om voor Marianne Perlot boekjes te maken met voorbeelden van kaarten.

Zo begon ik met kaarten met stofjes en in het jaar 2000 kwam mijn eerste eigen boekje uit. Dat was toch wel iets hel speciaals en inmiddels heb ik er nog velen mogen maken. Allemaal met verschillende technieken. Vind het altijd weer een uitdaging om een nieuwe techniek te mogen uitproberen.

Zo kwam natuurlijk ook het scrappen op de markt en daar ben ik toch wel een hele grote fan van geworden. Momenteel maak ik voorbeelden van scrapkaarten en daarbij worden nu veel stempels gebruikt en dat is ook iets wat ik altijd erg leuk heb gevonden. Toevallig ben ik ook dol op fotograferen en zijn mijn kleinkinderen niet meer veilig. Foto’s om te scrappen heb ik wel genoeg, alleen nog de tijd ervoor.

Het is voor mij een voorrecht om in den Helder te wonen en altijd even bij Carla te kunnen gaan kijken wat er zoal weer nieuw op de markt is. Verder mag ik ook voor Marianne nog steeds werken met de allernieuwste artikelen, wat ik altijd weer een uitdaging vind om er weer iets moois van te maken, en dan ook nog wel weer steeds vernieuwend.

Zo heb ik de afgelopen tijd ook voor Carla nog wel eens een voorbeeldje mogen maken en het is een hele eer dat de kaarten op dit Blog mogen staan.


..........................................


Ik vind het erg jammer dat ik dit prachtige kaartje niet beter op de foto gekregen heb. Je moet maar van me aannemen dat hij in het echt nog véle malen mooier is. Ik bewonder Sonja's oog voor detail. Er is zoveel te zien op dit kaartje.

Sonja heeft gebruik gemaakt van de Crafty Secrets Clear Art stamps en die bewerkt met embossing poeder.
De bedeltjes zijn gekleurd met copic markers.
Het papier is van Creative Scraps.

4 opmerkingen:

Martha Ples zei

Wat een erg mooi en gedetailleerd kaartje en ik vind het ook erg leuk zoals iedereen zich nu even voorstelt.
Groetjes, Martha

Romy zei

Superleuk om je zo beter te leren kennen! Wat een bof dat je zo dichtbij Simpel Scrappen woont. Ik zou er zelf bijna voor naar Den Helder verhuizen;) Je kaartje is geweldig en in het echt is het zelfs nog mooier.

Yvonne Rijk zei

Erg mooi kaartje. Heerlijk als je zo dicht bij simpel-scrappen woont want het is een erg mooie winkel.
Ben er 1 maal geweest maar ik woon niet bepaald in de buurt. Leuk dat er nu ook meer wordt geplaats op het blog.
Groeten uit Zeeland.

karin zei

Hoi Sonja,erg leuk kaartje.Helemaal de stijl die ik zelf ook leuk vind.

Karin