woensdag 7 maart 2012

Authentique Loyal

De kleuren van deze papierlijn vind ik echt geweldig en helemaal toen ik deze foto's erbij had gezocht. De kleuren komen zo goed overeen dat het een geheel is geworden.
Het is een enveloppenboekje geworden zodat er veel foto's in konden worden verwerkt. Zowel op de envelop, als erin op de labels.
Het papier is dus van de serie Authentique Loyal: Brave , Honest, Steady, Devoted, faithful, en Durable. Verder is er gebruik gemaakt van de sticker sheet Details en de sticker sheet elements. De filmstrip is de alterations decorative filmstrip frame van Tim Holtz
Ik heb in dit boekje veel gebruik gemaakt van de naaimachine. Het geeft toch weer een heel leuk effect en alles zit stevig vast. Ook de kantjes zijn met de naaimachine vastgestikt.Ook af en toe een zig-zag steekje er tussendoor ziet er leuk uit.De grote groene bloem is van Petaloo, en sprocket -gear is van Tim Holtz net zoals de game spinners. Op de achterzijde zijn de wood buttons bevestigd van Prima Nature Garden.De stempel met de muzieknoten en de tekst 'Spring makes me want to sing' is van Pink Paislee:

Spring Jubilee clearstamps 00609.

Op de labels zijn nog bijpassende foto's verwerkt. Op de labels is alles een beetje plat gehouden omdat het anders te dik wordt om in de envelop te stoppen.

3 opmerkingen:

Romy zei

Wat een gaaf mini album! De kleuren zijn geweldig en passen heel goed bij de mooie foto's.

Mirande zei

Wat een supermooi mini album. Het papier is erg mooi en de foto's zijn zo schattig. Ik ga dit album zeker onthouden. Ik maak ook graag mini albums en moet nog een album maken voor de verjaadag van mijn zoon. Vind het echt een heel leuk idee en mooie uitvoering.
Groetjes Mirande

Cora zei

Heel mooi boekje hoog kwijl gehalte!!