vrijdag 16 maart 2012

DYON


Deze lijn van American Crafts is zo leuk dat ik er naast me lay-out ook een  project mee heb gemaakt voor op Dyon zijn kamer.Hij zit  nu in groep drie en vond het erg leuk om zelf op deze manier zijn naam te kunnen lezen.


De basis voor deze vlaggetjes is Canvas,vervolgens zijn er iets kleinere stukken papier op gelijmd en genaaid.
De stokjes en voetjes had ik ooit bewaard van andere" reclame"vlaggetjes en kon ik nu dus goed hergebruiken.
Wel heb ik ze twee keer moeten verven omdat ze helemaal blank waren.
Het Canvas lijmt goed op elkaar  maar hou een klein tunneltje over anders kan het stokje er niet doorheen.


Ook heb ik gebruik gemaakt van het embellisment wat bij deze lijn CHAP hoort.De halve cirkels die onderaan de vlaggetjes zitten zijn van Maya Road en zijn bewerkt met Adirondack Color Wash {kleur Denim}.Daar boven op zit weer een bottlecap die Carla in allerlei maatjes in de winkel verkoopt.
De letterstickers die ik gebruikt heb zijn ook van American Crafts en het leuke er van is dat er twee vellen inzitten met zowel blauwe letters als witte letters.


Aan de zijkanten heb ik bij ieder vlaggetje nog een leuk chipboard figuurtje opgehangen.Deze zijn allemaal wel eerst weer bewerkt met Adirondack Color Wash en daarna dik ingesmeerd met Matte Medium en vervolgens nog een keer bewerkt met Adirondack Color Wash.Dit heeft wel even een nachtje droogtijd nodig.


De voetjes vervolgens met de bottlecaps goed vastgemaakt op een plankje.Leuk lintje erlangs die Carla in allerlei maten en kleuren in de winkel verkoopt en klaar is je homeproject.