vrijdag 30 maart 2012

Antiquaries Postale Collection

Yess 7 Gypsies nieuwe lijnen zijn er!!!
 Antiquaries Postale Collection is een lijn met zoveel mooie vellen die je allemaal onderling kan combineren. Door strookjes te snijden, vierkanten, matten, omdraaien en weer een ander velletje.De lay out is opgebouwd met verschillende stukjes papier en geplakt op Numero.De foto is gemat op Document daarna nog een keer op Post.

De rosettes zijn gemaakt met de stans van Tim Holtz en het papier documented. De rosettes zijn afgewerkt met een button en twine. De onderste tickets zijn van Tim Holtz en vastgezet met een mini paperclip.De ticket erboven is van 7 Gypsies Receipts.

De Pocket heb ik beplakt met papier, een draad touw er omheen en een bedeltje van een paperclip gehaald.de kleine ticket is van 7 Gypsies journal tickets. De kleine fasteners van Tim Holtz houden het touw vast. Onder het papier zit nog een ticket die ik door de helft heb geknipt.

De bovenkant is opgebouwd met stukjes papier uit de vellen die ik heb gebruikt en met een transparancy van 7 Gypsies.

 De klok in de bovenhoek is van Prima Marketing en de de letters zijn van Maya Road. De letters zijn eerst bestempeld met een travel stempel en daarna geinkt met distress Inkt.

Geen opmerkingen: