dinsdag 13 maart 2012

My Picture Perfect


En dan is er opeens een leuke jongenslijn die eigenlijk al wat ouder is maar nooit echt is opgevallen. Gelukkig viel Carla haar oog wel op deze leuke lijn van American Crafts {CHAP} en heeft ze hem op de laatste beurs ingekocht en ligt het papier met al het embellisment nu in de winkel.

 .
 Het embellisment wat bij deze lijn hoort kan op allerlei manieren gecombineerd worden.Ik heb hier de chipboard shapes gebruikt en daar weer stickers opgeplakt vanuit het chap sticker boekje .


Hier heb ik eigenlijk hetzelfde gedaan en er alleen nog wat extra brads aan toegevoegd.De inktspetters die je langs de zijkant van de Lay-out  ziet heb ik met Perfect Pearls Mist gemaakt,in plaats van sprayen draai je het dopje er van af en sprenkel je een beetje vanuit het spray slangetje.


De lay-out zelf  is opgebouwd uit allerlei stroken papier die vervolgens zijn" vastgezet" met verschillende stiknaaden.Deze naadjes zijn heel makkelijk te maken met de nieuwe Sew-Stamper,een leuk nieuw apparaatje waar je allerlei verschillende stempeltjes in kunt doen en waar je vervolgens mee over het papier rolt.


De grote Chipboard letters zijn bewerkt met Adirondack Colorwash en vervolgens ingesmeerd met Multi Medium Matte  en daarna nog een keer besprayd met Adirondack Colorwash, zo onstaat er een leuk effect.1 opmerking:

Cora zei

leuk leuk hier hou ik wel van!!