vrijdag 23 maart 2012

Mees American Crafts

 American Crafts Chap vraagt om een stoere jongen. Mees is zo'n stoer jongetje. Op deze foto's is hij helemaal trots op zijn pleister.

Voor deze lay- out is het papier van American Crafts Chap gebruikt de diagonale lijn James is de ondergrond.Het grote groene vierkant met een diagonaal ruitje Mike is onder een tile geplakt. Dit zijn tiles van technique tuesday die je in alle kleuren kan inkten verven en bestempelen. Het geeft net een beetje meer 3d effect aan je ontwerp. Ze zijn er in verschillende vormen. Er is zelfs een pakket en dan kan je er zelf vormen uit stansen.De gematte fotos Ben hebben een stukje lint zo lijken het tags.De letters van Mees zijn naam zijn van PinkPaislee Wheatered Wood Denim . De letters zijn op een strook papier Dave geplakt die doorloopt onder de foto..
 

Uit de serie heb ik ook de buttons gebruikt omdat ze meteen leuk kleuren bij het papier. Het staat altijd leuk om er twine door te doen. Je kan het knoopje aan de onderkant maken maar aan de bovenkant van je button staat ook erg gezellig.De tag is gemaakt met een grote pons uit het gestreepte papier Grant en afgewerkt met een button en een stempel van Technique Tuesday Good Times.

Geen opmerkingen: