maandag 26 maart 2012

Egypt


Met de nieuwste lijn van  Little Yellow Bicycle kun je werkelijk alle kanten op. Van een leuke mini album over the kids tot een complete ik hou van Holland workshop tot deze lay-out van mijn vakantie in Egypte.

 
De naam van deze nieuwe lijn is Saturdays en is een zeer uitgebreide lijn met zoals ik hierboven heb gebruikt: bloemen,clearcuts,en prachtig dubbelzijdig dessinpapier.Ook zijn er nog stickervellen,die-cuts,en is er nog veel meer te krijgen van deze veelzijdige lijn.


Het frame wat je hier om deze foto ziet is van Technique Tuesday en is een set met allerlei verschillende maten postzegel frames.Ze zijn ook in het rond en vierkant en als borders te krijgen.Deze frames zijn ideaal om helemaal naar eigen inzicht te bewerken.Ik heb het hier gedaan met perfect pearls mist en vervolgens het frame gestempeld met een stempel van Hero Arts .


Er zijn inmiddels zoveel nieuwe spullen in de winkel van Simpel-Scrappen dat je volop kunt combineren met allerlei materialen.Ik heb hier ook de Tulle Trim van Maya Road gebruikt en ook nog een klein stempeltje van Technique Tuesday .De stickers die ik heb gebruikt zijn van de lijn Saterdays en van de nieuwe stickervellen ChitChat van Tim Holtz.


Tot slot heb ik de letters van Maya Road gebruikt voor mijn titel.Ook deze zijn weer bewerkt met Perfect Pearls Mist en daarna gestempeld met een mooie travel stempel.1 opmerking:

Clare zei

What beautiful colours!